söndags morgon

Hur underbart är det inte att sova tills man vaknar, plus att man fick sova en extra timme inatt. Jaha då var det vinter tid nu och två månader till självaste julaftonen. Sov ut riktigt ordentligt imorse, vaknade vid tolv tiden. Gick ner och åt frukost och sedan la jag mig i sängen igen, älskling ä ute och byter däck på bilen. Måste samla mina krafter tills vi är tillbaka hemma i Gävle igen, då ska jag storstäda lägenheten och sedan bara mysa runt hela kvällen.


jag kanske inte är svergies aktiva bloggerska

Bloggandet går inte så bra för min del just nu. Jag har en hel del som jag skulle vilja skriva men det har inte blivit av bara. Känns som jag bara jobbar och går hem och sover just nu. Spec dom senaste dagarna. Har blivit 15 timmars jobb några dagar men det är värt det. Är ledig idag och imorgon så jag tog tillfället i akt och for hem till mamma o pappa. Har ätit och druckit gott och snart blir det tv-mys.

Igår efter mina 15 timmar på jobbet, åkte jag hem och bytte om och mötte upp älskling och compani på interpool. Det blev någon drink och sedan beställde vi mat och gick hem och la oss. Jag var uppe med tuppen imorse och gick ner på stan och shoppade loss. Blev nya höst stövlar och ny höst kappa, två klänningar och massa underkläder och kuddar till soffan. Ante skjutsade hem mig som tur var eftersom jag var dränkt i påsar kändes det som. Vi väckte älskling och for vidare till Valbo. Sugna på IKEA mat men det fanns ingenstans att slå ner våra rumpor på så vi åt buffe inne i köpcentrummet efter lite shopping på IKEA. Var tvungen att köpa två backar till klädkammaren så jag kan sortera tvätten noga innan det är dags att tvätta. Om jag ska vara ärlig så fick jag lite julkänsla där inne, massa julsaker uppe redan?

Nu ska jag mysa vidare här hemma eller om vi ska följa med bror till stan och festa till det lite, återstår att se hur vi gör..

PS. Jag vill att Therese ska komma hem så jag får krama om henne och prata om allt och ingenting som vi brukar, saknar dig!!

RSS 2.0